Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Iz nove številke revije Deloindom+: Laterne, lampijoni in lučke

Ni res, da mondenost veliko stane. Bolj kot to je mondenost stanje duha in malce ustvarjalnosti, ki jo premore vsak. Romantično ozračje si lahko na vrtu ali terasi pričaramo s preprostimi doma narejenimi steklenimi laternami in okrasnimi lučkami, izdelanimi iz materiala, ki je pri roki v vsaki hiši.

Zakaj na daljne počitnice? Ugasnimo luči, prižgimo svečke in ob božajočem vonju večera, v družbi kresničk in v soju pridušene svetlobe preživimo prijeten konec dneva z najbližjimi. Za to potrebujemo nič več in nič manj kot dobro voljo, steklene kozarčke od kompotov ali marmelad, škarje, lepilo, čipkaste papirnate podstavke, papir za peko, žico, klešče, raznovrstne kose blaga ... Kako izdelamo čipkaste laternice, pisane zvončke ali talne lučke, preberite v julijsko-avgustovski izdaji revije Deloindom+.

Nova številka revije Deloindom+ je v prodaji od srede, 9. julija, dalje. Nanjo se lahko naročite, če pokličete na brezplačno številko 080 11 99 ali pišite na elektronski naslov narocnine@delo.si.