Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Najbolj priljubljeni izvajalec storitev 2017

Na otvoritveni slovesnosti sejma Dom, ki poteka na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani med 7. in 12. marcem, je portal VseStoritve.com v sodelovanju s prilogo Deloindom, Merkurjem in Gospodarskim razstaviščem podelil priznanja najbolj priljubljeni izvajalec storitev 2017 s področij dom, gradnja, obnova, ki je zaokrožil istoimenski projekt. Priznanja so bila letos podeljena prvič.

Namen projekta je vzpostavitev večje preglednosti trga storitev, izpostavlja pa tiste izvajalce, ki so jih njihove stranke ocenile za dobre, zaupanja vredne. Med 93 izvajalci, prejemniki certifikata priljubljeni izvajalec - prejeli so jih tisti, ki so na spletni strani VseStoritve.com dosegli predpisani prag števila ocen in so jim stranke prisodile najmanj povprečno oceno 4,5 - je bilo sedem takšnih, ki so po ocenah močno izstopali. To so podjetja, ki so imela najboljše razmerje med številom ocen in višino povprečne ocene.

Naziv najbolj priljubljeni izvajalec storitev 2017 so prejeli Ingra Stanislav Klemenčič, s. p., projektiranje, inženiring, nadzor; Penzel – dekorativne tehnike, Aleksander Gorečan, s. p.; Zaključna dela v gradbeništvu Matej Habat, s. p.; EN – TI zaključna gradbena dela Zlatan Žunić, s. p.; ABC nepremičnine agencija za posredovanje nepremičnin, d. o. o.; Montaža pohištva, Roman Kern, s. p.; HSJ hišni servis in druge storitve Jože Žibert, s. p.

Dejavnost portala VseStoritve.com lahko spoznate tudi na sejmu Dom, njihovo stojnico najdete v hali C. Sodelavci portala vam bodo pojasnili način, kako prek spletne strani, ko iščemo mojstra, pridobiti konkretne ponudbe izvajalcev, pa tudi način ocenjevanja.

A. Z.