Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Dan odprtih vrat Marlesove hiše Atris Nova

Podjetje Marles to soboto, 3. oktobra, med 10. in 16. uro vabi na dan odprtih vrat že vseljene hiše Atris Nova v Braslovčah pri Celju.

Hišo odlikujejo visoka energijska učinkovitost, uporaba naravnih materialov in nadvse prijetno bivalno ugodje. Arhitekturna zasnova hiše nagovarja tiste, ki iščejo funkcionalno tlorisno zasnovo svojega doma z vsemi prednostmi bivanja v enoetažnih pritličnih hišah.

Prednost linije tradicionalno zasnovanih Atris hiš je možnost gradnje arhitekturno zadržanih, vendar funkcionalno in ekonomično odličnih objektov, ki izžarevajo čut za estetiko, funkcionalnost in domačnost. S svojo večno atraktivno arhitekturno zasnovo predstavlja hiša Atris Nova v Braslovčah, kjer bo možna izmenjava mnenj tudi z investitorjem, navdih številnim družinam. Obiskovalci bodo med drugim imeli priložnost, da s strokovnjaki izmenjajo ideje o zasnovi svojega sanjskega doma, hkrati bodo pomagali z nasveti in pripravo potrebne dokumentacije za pridobitev najvišjih subvencij Eko sklada. Prav tako bodo obiskovalci  deležni strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. Na voljo bodo tudi predstavniki banke, ki bodo vse bodoče lastnike hiš seznanili z ugodnimi kreditnimi pogoji subvencioniranega stanovanjskega kredita. 

Ogled hiše je brezplačen, zaradi lažje organizacije pa so zaželene prijave na www.marles.com.

K. Ž.