Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Eko srebrna hiša: Varčno bivanje in vrhunsko udobje

Eko srebrna hiša je prva pasivna visokotehnološka večstanovanjska visoka gradnja v Sloveniji in bližnjem regionalnem okolju. Predstavlja pogled v prihodnost, saj je bivanje v pasivnih bivanjskih enotah trend, ki je v Evropi že uveljavljen sodobni bivanjski standard.

V stavbi so uporabljeni materiali evropskih standardov z vsemi potrebnimi certifikati. Izvedene so bile tudi meritve energijske učinkovitosti, ki jo kontrolira EU v sklopu projekta EE – Highrise in po pravilniku o metodologiji izdelave in izdaji energetskih izkaznic stavb objekt spada v najučinkovitejši energijski razred A1 (8 kwh/m2a). Ekološki materiali skupaj z vgrajenimi sistemi omogočajo racionalno rabo energije in zdravo bivalno okolje, z zmanjšanim ogljičnim odtisom. Zaradi vsega naštetega Eko srebrna hiša lastnikom stanovanj poleg nizkih stroškov bivanja omogoča tudi ugodno investicijo in zaslužek pri morebitni kasnejši prodaji stanovanja.

Urbano življenje v Eko srebrni hiši poteka v 11 etažah, kjer je 128 stanovanjskih enot in trije ločeni vhodi v blok. Vsak vhod ima svoje stopnišče in dve dvigali, eno večje in eno manjše. V vsakem nadstropju je različno število stanovanj.

Oglasite se v Eko srebrni hiši na Dunajski 144 v Ljubljani v prodajni pisarni in se prepričajte o naših bivanjskih prednostih ali pa se prijavite na ogled stanovanj.

 

Več na: www.ekosrebrnahisa.si

041 686 965, ga. Špela Nosan, prodaja

ali

040 666 633, g. Gregor Kruhar Pegam, prodaja

prodaja@akropola.si

F : https://www.facebook.com/EkosrebrnahisaLjubljana/

EKO SREBRNA HIŠA, d. o. o., prodaja lastno nepremičnino.

Stanovanja in vse certifikate si lahko pogledate na naših spletnih straneh:

www.ekosrebrnahisa.si

www.ee-highrise.eu