Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Uporabno: Deset kopalniških

Kopalnice dobivajo v zadnjem času povsem nov pomen in z njim tudi drugačen videz. Iz prostora, namenjenega zgolj za osebno higieno, so se spremenile v oazo ugodja in v njih preživimo precej več časa kot nekoč. Zato je še toliko bolj pomembno, da so opremljene funkcio­nalno, predvsem pa v njih ne sme manjkati odlagalnih in shranjevalnih površin.

Da bodo stvari pospravljene, a kljub temu ves čas pri roki, jih zložite v priročne košarice in škatle ali obesite na različne obešalnike. Prostor pa bo še prijetnejši, če ga boste popestrili z barvno usklajenimi brisačami in zanimivimi dodatki. Izbrali smo deset takšnih, ki bodo vsakodnevno rutino spremenili v prijetno in zabavno opravilo.

Arhiv revije Deloindom+.

Katja Žnidar