Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Deloindom+: Modre poletne simpatije

Modra je barva neba in barva morja. Je barva letošnjega poletja, ki sodi tako na mestni balkon kot pred hišico ob morju ali na podeželski travnik.

Še pred začetkom prave poletne vročine, ki ob obali izvablja vonj po soli in zaradi katere sredi gričev dehti po senu, so jo odkrili tako prestižni angleški snovalci dekorativnih predmetov in tkanin kot skandinavske blagovne znamke. Mi smo jo poiskali v najbližjih trgovinah in jo sestavili v svoj poletni mozaik.

Več v zadnji številki revije Deloindom+, ki jo lahko naročite v e-trafiki na spletni strani delo.si in po telefonu 080/1199 ali 01/47 37 600, kupite pa jo lahko pri vseh večjih prodajalcih časopisov.