Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Po nakupih: Čas je za šopek

Na moderno pogrnjeni mizi ne smeta manjkati cvetje in zelenje v vazi, pravijo napovedovalci trendov, še bolje je, če je razporejeno v več vaz različnih oblik in velikosti. V tem primeru bo najbolje izbrati minimalistični pristop z eno vejico, vedno pa je dobrodošel pisan šopek različnega, a skladnega cvetja.

Vaze so zdaj del kolekcij porcelana, jedilnih servisov ali posamični lepi in včasih tudi dragi dekorativni predmeti, ki si jih privoščimo ob posebnih priložnostih. Nekatere s podpisi priznanih oblikovalcev postanejo brezčasne in jih izdelujejo še po več desetletjih. Izbrali smo deset takšnih, v katere boste lahko postavili šopek pomladnega cvetja in popestrili dom.

Aleksandra Zorko