Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Aktivni življenjski utrip in udobje Eko srebrne hiše

Če vam je blizu sodoben življenjski slog, ob upoštevanju moderne arhitekture in ekološke ozaveščenosti, je Eko srebrna hiša prava izbira za vas in vašo družino.

Ekološko ozaveščeni ljubitelji urbanega življenja so navdušeni nad svetlimi in zračnimi stanovanji z dih jemajočimi razgledi, saj imajo stanovanja izjemno velike steklene površine, ki dajejo občutek svobode, in prostorne terase, ki ponujajo pravo zavetje za prijeten počitek ali druženja.

Eko srebrna hiša je za Bežigradom, ob Dunajski cesti 144 v Ljubljani. Odlikujejo jo odlične prometne povezave; tako omogoča hiter izvoz na severno obvoznico ali pa lahek dostop do mestnega središča, saj so v neposredni bližini, le nekaj korakov od hiše, tudi avtobusna postajališča javnega potniškega prometa. Primerna je za vse tipe družin in posameznike, saj ponuja najrazličnejše tlorise in velikosti stanovanj.

Urbano življenje v Eko srebrni hiši poteka v 11 etažah, kjer je 128 stanovanjskih enot. Bodoči lastniki lahko izbirajo med 35 tipi stanovanj in 278 razpoložljivimi parkirnimi mesti v štirih podzemnih etažah. V garažnih prostorih so vgrajene tudi električne polnilnice za vozila na električni pogon.

Več na: www.ekosrebrnahisa.si

041 686 965, ga. Špela Nosan, prodaja

ali

040 666 633, g. Gregor Kruhar Pegam, prodaja

ali

031 634 212, ga. Adela Erjavec, marketing

ali

041225 549 g. Denis Papič, marketing

prodaja@akropola.si

F : https://www.facebook.com/EkosrebrnahisaLjubljana/

EKO SREBRNA HIŠA, d. o. o., prodaja lastno nepremičnino.

Vsa stanovanja in vse certifikate si lahko pogledate na naših spletnih straneh:

www.ekosrebrnahisa,si

www.ee-highrise.eu